Відкрити Rovian auto-zapchast.net Закрити Пошук Вхід
Rovian auto-zapchast.net
Замовити дзвінок
Успішно відправлено
auto-zapchast.rv@ukr.net Сб.-Нд. вихідний Пн.-Пт. з 09:00 - 18:00
time_display: Хедер 0.0013940334320068 sec.

Де купити запчастини до американських автомобілів в Україні?

Де купити запчастини до американських автомобілів в Україні?

Популярність американських автомобілів в Україні з кожним роком зростає. Їх вибирають завдяки високій якості, комфортабельності, привабливому дизайну, великому об'єму двигуна, м'якій підвісці та ін. Зі зростанням популярності автомобілів зростає і попит на запчастини для американських авто. При цьому з асортиментом комплектуючих немає проблем, а от з якістю все складніше. Ринок переповнений як оригінальними деталями, так і китайськими підробками. Останні не тільки не довговічні, а й загрожують вашій безпеці. Тому до вибору запчастин потрібно поставитися з усією серйозністю.

Б/в запчастини для американських авто

Багато автовласників хочуть заощадити та шукають дешеві запчастини на американські авто на стихійних ринках та оголошеннях в інтернеті. Чи варто говорити, що подібна продукція можливо і коштує у 2-3 рази дешевше, але насправді це важко назвати економією. Заощадивши сьогодні, ви майже гарантовано потрапите на капітальний ремонт завтра. Наприклад, не рідкісні випадки, коли колінвал лопається і руйнує двигун. Викликає таку ситуацію, зазвичай, низька якість матеріалів виготовлення. Своєю чергою якісні запчастини виготовляють з особливих сортів сталі, сучасних сплавів, які витримують великі навантаження та перепади температури. Оригінальні запчастини для американських автомобілів виготовляються на високотехнологічних заводах із залученням кваліфікованих фахівців. Для створення підробок це дуже складний і дорогий шлях. Крім того, неоригінальна продукція немає гарантії.

Купуючи запчастини в нашому інтернет-магазині, ви завжди можете бути впевнені у високій якості та надійності комплектуючих. Ми цінуємо кожного клієнта, тому пропонуємо можливість повернення товару протягом 14 днів. Тут ви зможете замовити запчастини для американських авто з Польщі, які користуються найбільшою популярністю в Україні:

  1. запчастини на американців Chevrolet;
  2. запчастини для Chrysler;
  3. запчастини для Lexus;
  4. запчастини для Jeep;
  5. запчастини для Ford.

Запчастини для американських авто

Підбір запчастин для американських авто в інтернет-магазині Rovian

У нашому каталозі ви знайдете запчастини для авто з Америки різних років випуску, для різних систем та механізмів: деталі двигуна, підвіски, кузова, рульового управління, системи охолодження, трансмісії, системи впуску та випуску, салону та ін. Вся представлена продукція має оригінальну якість та проходить ретельну передпродажну перевірку. Вона доставляється без посередників з кращих авторозбірок та утилізаційних центрів країн ЄС. Ви знайдете все, що вам потрібно!

Доставка здійснюється по всій території України (крім АР Крим та тимчасово окупованих територій) у найкоротші терміни. Для цього використовуються такі перевізники як Нова пошта, Інтайм, Делівері. Також можливий самовивіз із нашого складу у м. Рівне. Вартість доставки оплачується покупцем окремо згідно з тарифами транспортної компанії.

Купити запчастини на американські авто

Оплата замовлення можлива будь-яким зручним для вас способом: за повною або частковою передоплатою на розрахунковий рахунок або післяплатою. Авторозбірка американських авто Rovian — найбюджетніше рішення!

Назад
Зараз дивляться
Сайт використовує файли cookies та сервіс збору даних відвідувачів. Це забезпечує працездатність і зручність використання сайту, а також покращує навігацію. Продовжуючи використовувати сайт, Ви даєте згоду на їхній збір. Користувацька угода
купити
Будь ласка , увійдіть або зареєструйтесь, щоб продовжити
Забули пароль? Введіть поштову скриньку у полі нижче, щоб отримати пароль
Повернутись назад
one-click Дякуємо, ваше замовлення прийнято! В найближчий час з вами зв’яжеться наш менеджер і обговорить деталі замовлення
Пн.-Пт. з 09:00 - 17:00 Сб.-Нд. вихідний
Продовжити покупки
rating Дякуємо за вашу оцінку =) Вона успішно відправлена, та невдовзі з’явиться на сайті