Відкрити Rovian auto-zapchast.net Закрити Пошук Вхід
Rovian auto-zapchast.net
Замовити дзвінок
Успішно відправлено
auto-zapchast.rv@ukr.net Сб.-Нд. вихідний Пн.-Пт. з 09:00 - 18:00
time_display: Хедер 0.0015449523925781 sec.

Які іномарки найдешевші в обслуговуванні?

Які іномарки найдешевші в обслуговуванні?

Деякі автовласники купують елітні іномарки не особливо переживаючи за вартість їх утримання та обслуговування. Але це мала частина споживачів. А основна частина враховує як вартість авто, так й майбутні витрати на ТО і т.д.

Є недорогі в обслуговуванні авто, і це не лише українські та російські марки, а й деякі іномарки. У цій статті ми розповімо на які іномарки найдешевші запчастини. Рейтинг базується на думках експертів та даних із сервісних центрів. Оцінка відбувалася по таким параметрам: витрата палива, робочий ресурс, вартість деталей та розхідників, періодичність відвідин СТО, типові поломки.

Найнадійніші та найдешевші в обслуговуванні автомобілі

Автомобілі українського та російського виробництва справді дешеві та прості в обслуговуванні. Витратники та запчастини на них коштують недорого, та й автосервіс недорогий.

Що ж до інших автомобілів, то найдешевші в обслуговуванні іномарки, а значить найдешевші запчастини на іномарки це:

  1. Chevrolet Niva — один з найпопулярніших кросоверів, який має просту конструкцію, компактні розміри та високу надійність.

    Chevrolet Niva

    Витрата палива становить 10–11 л на 100 км, хоча авто й з приводом на 4 колеса. Технічне обслуговування вимагатиме мінімум грошових вкладень. Багато вузлів можна відремонтувати самостійно.
  2. Suzuki Jimny — недорогий надійний позашляховик японського виробництва.

    Suzuki Jimny

    Комфортний, функціональний, доступний за ціною. Двигун об'ємом всього 1,5 л, але запас потужності пристойний. Витрата палива становить 6–10 л на 100 км. Двигун досить надійний, оригінальні японські запчастини якісні. Даний автомобіль є одним із найменш вибагливих. Бережна експлуатація та своєчасне обслуговування забезпечить безперебійну роботу автомобіля протягом 8–10 років, після чого буде потрібна заміна вузлів чисто через природне зношування. Оригінальні запчастини в новому стані коштують недешево, зате вони надійні та довговічні. Щоб заощадити на ремонті, можна придбати запчастини.
  3. Toyota Prius — недорогий, мабуть, найнадійніший і найдоступніший в обслуговуванні кросовер.

    Toyota Prius

    Гібридний двигун витрачає близько 4 л палива на міських дорогах, на трасі ще нижче. Витрачатись на обслуговування електричних запчастин практично не потрібно, хіба що на нові батареї. Але при правильній експлуатації це буде потрібно нескоро. Технічні рідини та розхідники також мають тривалий термін служби.
  4. Nissan Qashqai — японський позашляховик класу SUV, один із найпопулярніших в Україні.

    Nissan Qashqai

    Обладнується кількома видами двигунів, найекономнішим серед яких є дизельний. Витрачає приблизно 5 л палива на 100 км. У бензинових двигунах — не більше 8 л у змішаному циклі. При покупці даного автомобіля в новому стані перші кілька років вам знадобиться лише проходити планове ТО і дотримуватися періодичності заміни розхідників.

Якщо ви вибираєте з кількох варіантів найдешевший в обслуговуванні автомобіль — рекомендуємо віддавати перевагу новим моделям із бюджетного сегмента. І бажано, щоб у них було мінімум новітніх розробок, наприклад, системи прямого упорскування палива, гібридного приводу, турбонаддува та ін. Такі компоненти складні та дорогі в обслуговуванні.

Якщо для вас більше значення мають динаміка, зручність і престиж, тоді зверніть увагу на старіші автомобілі преміального сегмента. Якщо у вас невеликий бюджет і ви обрали автомобіль старих років випуску — будьте готові вкладати не малі гроші в нескінченні ремонти. Інтернет-магазин Rovian пропонує великий асортимент запчастин для різних марок і моделей авто. Продукція легально поставляється в Україну з авторозбирань та утилізаційних центрів ЄС. Перед продажем всі запчастини перевіряються на якість та справність. Якщо раптом ви все ж таки отримаєте несправний товар — завжди можна повернути його або сплачені за нього гроші протягом 14 днів. Доставка здійснюється по всій території України (крім АР Крим та тимчасово окупованих територій).

За допомогою фільтра та рядка пошуку на сайті ви легко знайдете будь-яку деталь. Якщо вам буде важко зробити вибір, то звертайтесь до наших фахівців за консультацією.

Назад
Зараз дивляться
Сайт використовує файли cookies та сервіс збору даних відвідувачів. Це забезпечує працездатність і зручність використання сайту, а також покращує навігацію. Продовжуючи використовувати сайт, Ви даєте згоду на їхній збір. Користувацька угода
купити
Будь ласка , увійдіть або зареєструйтесь, щоб продовжити
Забули пароль? Введіть поштову скриньку у полі нижче, щоб отримати пароль
Повернутись назад
one-click Дякуємо, ваше замовлення прийнято! В найближчий час з вами зв’яжеться наш менеджер і обговорить деталі замовлення
Пн.-Пт. з 09:00 - 17:00 Сб.-Нд. вихідний
Продовжити покупки
rating Дякуємо за вашу оцінку =) Вона успішно відправлена, та невдовзі з’явиться на сайті